Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. OK

Postopek preklica naročila
Prejeta narocila preko spletnega centra Lečnik.si lahko kupec brez dodatnih stroškov preklice do prejema elektronskega sporocila o tem, da je bilo narocilo že odpremljeno.. Obvestilo o preklicu narocila je možno izkljucno preko elektronske pošte info@lecnik.si . V elektronskem sporocilu navedite naslednje podatke:

    V naslovu sporočila: Preklic naročila

    V vsebini sporočila: a) ime in priimek kupca b) naslov kupca c) številka naročila


Postopek vračila blaga
Pred vračilom blaga, kupljenega v spletnem centru lečnik.si, nas obvestite na info@lecnik.si , da se dogovorimo o najboljši rešitvi. Od pogodbe lahko potrošnik odstopi v roku 14 dni po prejetju naročenega blaga, ne da bi mu bilo pri tem potrebno navesti razlog za svojo odločitev.

Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Vrnitev naročenega blaga podjetju v roku 14 dni od prejema je enakovredna sporočilu o odstopu od pogodbe.

Blago lahko v roku 15 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe vrnete na dva načina:

    kupljeno blago pošljete z računom in vso pripadajočo dokumentacijo na naslov: Lečnik Zorko s.p. , Čečovje 6, 2390 Ravne na Koroškem. Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen če je vnaprej dogovorjeno drugače.


    S kupjenim blagom se na lastne stroške osebno oglasite v Trgovini Lečnik in tam opravite vračilo kupljenega blaga skupaj s pripadajočo dokumentacijo.


Kako vrniti blago?
Izdelek vrnite v originalni embalaži. Izdelek mora biti nepoškodovan in v nespremenjeni količini.

Vračilo kupnine je možno izključno preko nakazila na vaš bančni račun. Gotovine ne izplačujemo. Odstop od pogodbe ni mogoč pri pogodbah, katerih predmet so kartuše, nosilci avdio ali video posnetkov ali računalniških programov, če je bil pri tem odprt ali odstranjen varnostni pečat. Prav tako odstop od pogodbe ni mogoč za brivnike, depilatorje, strižnike, zobne ščetke, oblikovalce brade, dodatke za britje, laserske odstranjevalce dlačic, strižnike nosnih/ušesnih dlačic, prirezovalnike dlačic na telesu, dodatke za nego zob, dodatke in nastavke za osebno nego in otroške pripomočke, ki niso original zapakirani oz. je bil odstranjen varnostni pečat ter nakazujejo uporabo izdelka.

Splošni prodajni pogoji Spletnega centra Lečnik.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, Zakonom o elektronskih komunikacijah in Zakonom o varstvu osebnih podatkov in določajo delovanje Spletnega centra Lečnik.is ter urejajo poslovanje med Spletnim centrom Lečnik.si in kupcem. Spletni center Lečnik.si upravlja Lečnik Zorko s.p. , Čečovje 6, 2390 Ravne na Koroškem, davčna številka: SI91796741

Varovanje osebnih podatkov

Obvezujemo se, da bodo osebni podatki, pridobljeni preko spletnega mesta v celoti ostali hranjeni, varovani in obdelovani izključno s strani podjetja Lečnik s.p.. Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bomo ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

Osebni podatki, ki so pridobljeni preko Spletnega centra Lečnik s.p. za namen izvedbe spletnega nakupa, se uporabljajo izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila ter v primeru upravičenosti in posebnih akcij, posredovanje kupona za unovčevanje.