Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. OK

Cene in plačila

Cene prikazane na naši spletni trgovini (www.lecnik.si) , se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Cena

Vse cene v naši spletni trgovini podjetja Lečnik zorko s.p.(www.lecnik.si) so dokončne glede na dan naročila in že vsebujejo DDV in so izražene v EUR.
Po zaključku nakupa oziroma naročila boste prejeli potrditveno e-sporočilo z vsemi podrobnostmi o vašem naročilu.
Ponudba na spletu velja za objavljene izdelke. Rok veljavnosti ponudbe in cena velja na dan naročila.


OMOGOČA NASLEDNJE NAČINE PLAČEVANJA:

1. Z gotovino ob prevzemu pošiljke

V plačilnih možnostih izberite opcijo Plačilo po povzetju. V primeru, da vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke plačate tudi ob prevzemu v vaši enoti Pošte Slovenije. V kolikor ste izbrali prevzem v naši trgovini Lečnik s.p, na čečovju, boste naročene izdelke lahko plačali na blagajni trgovine, kjer boste prevzeli naročene izdelke.

2. Preko UPN obrazca

Izdelke boste lahko plačali preko katerekoli spletne banke. Po potrditvi naročila vam bomo posredovali vse potrebne podatke za izpolnitev plačilnega naloga UPN. Pozor - vsa neplačana naročila po 48 urah sistem za urejanje naročil avtomatsko izbriše.
Plačilo preko UPN


Po predračunu

Po elektronski pošti info@lecnik.si ali telefonu (02) 82 17 960 nam vnaprej sporočite svojo željo po izdelavi predračuna in z veseljem se bomo odzvali. Na naročila z zahtevki po predračunu, prejeta med delovniki med 8:00 in 16:00 uro, se skušamo odzvati še isti dan. Zahtevek za izdajo predračuna pa lahko oddate tudi v postopku zaključka vašega naročila. Ko boste potrdili vaše naročilo, vam bomo preko elektronske pošte samodejno posredovali predračun v .pdf obliki.